Cel mai mare credit imobiliar din istoria ţării noastre

FINANȚARE. Compania IULIUS, împreună cu partenerii Atterbury Europe, au semnat recent un acord de finanțare în valoare de 410 milioane EUR pentru rețeaua națională de centre comerciale regionale Iulius Mall din Iași, Cluj-Napoca, Suceava și Timișoara. Împrumutul sprijină planurile de investiții pe termen lung ale dezvoltatorului în vederea consolidării statutului de lider de piață regional al proiectelor sale pe segmentul de retail și divertisment.
 
Împrumutul de 410 milioane de euro contractat de Compania IULIUS este o refinanțare a creditului sindicalizat pe termen lung acordat de Erste Group Bank AG, Banca Comercială Română S.A., Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wien AG, OTP Bank Nyrt și OTP Bank România S.A.
 
Firma de avocatură Wolf Theiss a oferit cadrul legal pentru derularea acestei tranzacții.
 
„Este o tranzacție de referință pentru piața imobiliară din România prin volumul și caracteristicile sale care oferă o alternativă viabilă la piața de capital. Pe de o parte, certifică încrederea părților finanțatoare în proiectele companiei IULIUS care au crescut în centre regionale durabile și recunoscute de atracție în ceea ce privește cumpărăturile, afacerile și petrecerea timpului liber. Pe de altă parte, ne atestă loialitatea și încrederea în bănci ca parteneri de afaceri, care sunt valori esențiale în organizația noastră. Noul împrumut este orientat spre implementarea obiectivelor corporative în strategia de dezvoltare a companiei”, a declarat Marius Perșenea, Chief Operating Officer al IULIUS Real Estate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare