26 August – Ziua celui mai bun prieten al omului

CÂINELE. Ziua internațională a Câinelui este pe 26 august și ne pregătim să sărbătorim toți prietenii noștri îmblăniți în cele mai bune moduri posibile!
Îți vine să crezi că prietenii noștri îmblăniți sunt cu noi de cel puțin 14.000 de ani? Slavă Domnului pentru asta, pentru că ce ne-am face fără cel mai bun prieten al omului?
Este timpul să scoți tot tortul și pozele cu puiul tău și să împărtășești dragostea ta pentru el cu restul lumii!
 
Ziua internațională a Câinelui a fost instituită pentru prima dată în 2004 de către avocatul stilului de viață pentru animale de companie și familie, Colleen Paige.
 
Scopul promovării acestei zile este de a crește gradul de conștientizare cu privire la adoptarea acestor animale care se află în prezent în centrele de salvare.
 
În plus, în această zi promovați deținerea câinilor de toate rasele. Îmbrățișați Ziua internațională a Câinilor ca o oportunitate pentru toți câinii de a trăi o viață sigură, fericită și fără abuz.
 
ISTORIA ZILEI INTERNAȚIONALE A CÂINELUI
 
Câinii sunt cel mai bun prieten al omului dintr-un motiv, așa că de ce să nu-i sărbătorim? Acești prieteni îmblăniți variază în toate formele, dimensiunile și rasele diferite. Există un câine pentru toată lumea! Indiferent dacă vă plac câinii mari sau câinii mici, fiecare pui ar trebui sărbătorit de Ziua internațională a Câinilor.
 
Această sărbătoare a fost creată în 2004 de Colleen Paige, expertă în stilul de viață pentru animale de companie și familie și avocată a animalelor. Ea a creat această zi pentru ca toți câinii să poată fi sărbătoriți și, de asemenea, pentru a atrage atenția asupra numărului de câini din adăposturi și pentru a încuraja adopția celor care nu au găsit încă un loc pe care să-l numească acasă. Ziua de 26 august este semnificativă pentru Colleen, deoarece este ziua în care familia ei a adoptat-o ​​pe Sheltie când avea 10 ani.
 
De la prima sărbătoare din 2004, Ziua internațională a Câinelui a crescut și acum este sărbătorită în întreaga lume. În 2013, sărbătoarea a fost înscrisă în legislația din New York și poate fi văzută pe site-ul web al Senatului statului New York.
 
Pentru a răspândi vestea mai departe, cei care supraveghează vacanța și-au unit forțele cu mulți parteneri de salvare, inclusiv Societatea Umană din Statele Unite și Salvarea Labrador Retriever de pe Coasta de Vest. Împreună, ei atrag atenția asupra numărului de câini care nu au o casă și încearcă să încurajeze în mod activ persoanele care caută un câine să viziteze un adăpost pentru adopții în loc de un magazin de animale de companie.
 
Încă din prima zi din 2004, se estimează că aproximativ un milion de câini au fost salvați prin adopție în S.U.A. Pentru proprietarii de câini care nu doresc să se adauge la familia lor, Ziua Națională a Câinilor a devenit o zi pentru a-și trata prietenul ca legenda sunt ei și bucurându-ne de legătura pe care am construit-o cu câinii de-a lungul a mii de ani.
 
Colleen Paige, fondatorul sărbătorii, folosește și ziua pentru a atrage atenția asupra multiplelor moduri în care câinii contribuie la societatea noastră. De la a-și pune viața în pericol pentru a ajuta forțele de ordine să urmărească bombe sau traficanți de droguri până la asistență pentru cei care au nevoie, câinii joacă un rol important. În zilele noastre câinii pot chiar identifica cancerul la pacienți.
 
Ziua internațională a Câinilor și-a folosit, de asemenea, platforma pentru a încuraja deținerea de câini de toate rasele, mixte și pure, și face eforturi continue pentru ca toți câinii să aibă voie să trăiască fericiți și fără abuz.
 
Ziua internațională a Câinelui este pe o traiectorie ascendentă și continuă să crească în popularitate. Este acoperit pe scară largă în mass-media în fiecare an, iar casele de salvare sunt expunerea foarte importantă de care au nevoie pentru a-și transmite mesajul. Indiferent dacă alegi să sărbătorești oferindu-te voluntar la o casă de salvare, făcând o donație la un adăpost sau oferindu-i prietenului tău blănos o îmbrățișare suplimentară, asigură-te că petreci această zi recunoscând cât de grozavi sunt câinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare