Campania de strângere de alimente “Orașul ajută”

DONEAZĂ. Din cauza crizelor succesive din ultimii mai bine de doi ani, printre noi trăiesc tot mai mulți oameni care nu știu ce vor pune pe masă mâine. Acest lucru afectează în principal copiii și vâstnicii.

Strângerea de fonduri caritabilă de Crăciun “Orașul ajută, ca niciun copil să nu rămână flămând!” a Radio Târgu Mureș și Asociația Divers, respectiv Teatrul Național Târgu Mureș și magazinele Merkur dorește să protejeze peste 200 de copii și vârstnici defavorizați social de penuria alimentară care îi amenință în lunile de iarnă, precum și să le ofere un prânz delicios de Crăciun. Rugăm atât firmele, cât și persoanele fizice care se simt responsabili pentru comunitatea în care trăim și își permit să ajute în circumstanțele actuale să se alăture inițiativei noastre.

Inițiativa poate fi susținută cu alimente neperisabile (făină, orez, fasole uscată, zahăr, ulei, laska, făină puliscală, biscuiți, ceai, supe conservate, alte conserve etc.), dulciuri și fructe (mere, portocale, banane) și donații în bani pentru a asigura masa caldă, dar și articole de igienă (pastă de dinți, perie dinți, săpun, șampon, gel duș și detergent).

Donațiile se pot preda personal la sediul Asociației Divers în str. Avram Iancu nr. 29 zilnic între orele 10.00-13.00 și 18.00-19.00 în tre 6 decembrie 2022 și 15 ianuarie 2023. Informații se pot obține și la 0265-311727.
Donațiile în bani pot fi virate către următorul cont bancar RO48PIRB2800710681001000 sau online aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare