4 medalii, două de aur, una de argint și una de bronz, pentru România la Cupa Mondială la gimnastică aerobică de la București

SPORT. România a obținut rezultate impresionante la Campionatul European de Gimnastică Aerobică, desfășurat recent. Sportivii noștri s-au remarcat în diverse probe, obținând medalii de aur, argint și bronz.

În competiția de Perechi Mixte, Sandra Dincă și Daniel Țavoc au impresionat cu o evoluție solidă, urcând pe treapta a treia a podiumului. Ei au primit un total de 19.400 puncte, doar fiind devansați de reprezentanții Italiei, care au obținut 19.800 puncte, și cei ai Ucrainei, cu 19.600 puncte.

Medalia de argint a venit pentru Claudia Ristea, Leonard Manta și David Gavrilovici în proba de Trio, unde au obținut 19.928 puncte. Aceștia au fost foarte aproape de echipa Italiei, care a ocupat locul întâi cu doar 2 zecimi mai mult. Bronzul a fost câștigat de reprezentantele Franței, cu un total de 19.776 puncte.

Echipa României, formată din Larisa Șuiu, Daniel Țavoc, Darius Branda, Leonard Manta și David Gavrilovici, a avut o evoluție impecabilă în proba de Grup, obținând medalia de aur cu un total de 20.233 puncte. Ei au fost urmați de echipa Italiei, care a obținut argintul cu 19.589 puncte, și echipa Turciei, cu bronzul și un total de 18.900 puncte.

În proba de Grup, Daria Mihaiu, Sandra Dincă, Larisa Șuiu, Claudia Ristea, Mădălin Boldea, Vlăduț Popa, Antonio Surdu și David Gavrilovici au strălucit. Aceștia au primit cele mai mari note la execuție (8.500) și la artistic (8.950) și au obținut medalia de aur cu 17.450 puncte. Echipa Spaniei a ocupat locul al doilea, cu 17.000 puncte, iar Finlanda a obținut bronzul, cu un total de 16.950 puncte.

În probele individuale, Maelys Lenclos din Franța a obținut medalia de aur la feminin, cu un total de 20.250 puncte, în timp ce Miquel Mane din Spania a câștigat aurul la masculin, cu un scor de 20.850 puncte.

Rezultatele complete ale Campionatului European de Gimnastică Aerobică pot fi consultate pe site-ul oficial al competiției.

Felicitări sportivilor și antrenoarelor lor, Marcela Fumea, Mădălina Cioveie și Cristiana Spînu, și mult succes în pregătirea pentru Campionatul European de la Antalya, care va avea loc în luna viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare