6 aprilie, Gala Trofeelor Alexandrion 2023 – dedicată tinerilor sportivi

EVENIMENT. Cea de-a 8-a ediție a Galei Trofeelor Alexandrion, intitulată simbolic “Promisiunea”, va introduce și ea un concept nou pentru România, fiind dedicată celor mai talentați tineri sportivi și va avea loc pe 6 aprilie la București.

Juniorii cu rezultate deosebite vor fi premiați, în prezența antrenorilor, membrilor familiilor, adevărate legende ale sportului românesc și a invitaților speciali.
Scopul evenimentului este de a-i încuraja să continue să își dezvolte abilitățile în sportul lor preferat și de a promova sportul și beneficiile acestuia pentru sănătatea fizică și mentală și pentru construirea de relații.

Grupul Alexandrion și Fundația Alexandrion sunt conștiente de rolul esențial pe care sportul îl joacă în societate și, de-a lungul anilor, prin acțiunile lor, și-au asumat responsabilitatea de a-l susține și de a-i premia pe performerii săi.

Gala Trofeelor Alexandrion 2023 – “Promisiunea” reflectă acest angajament și faptul că ambele entități vor continua să se implice în susținerea sportului.

Prin această ediție specială, Grupul Alexandrion își propune să sublinieze importanța sportului în dezvoltarea abilităților sociale, precum comunicarea, munca în echipă și capacitatea de a depăși obstacolele din viață.

Evenimentul va celebra nu doar performanța și talentul, ci și valori precum respectul, fair-play-ul, efortul, disciplina și responsabilitatea.

De-a lungul celor 7 ediții anterioare, peste 100 de trofee au fost acordate în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion. Fotbal, handbal, tenis, înot, canotaj, spadă, gimnastică, lupte sau haltere s-au numărat printre sporturile premiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare