700 de pasionați de chitară din toată țara au cântat la unison în Sibiu (video)

EVENIMENT. Un spectacol muzical impresionant a avut loc în inima Sibiului, unde peste 700 de chitariști din toate colțurile țării s-au adunat pentru evenimentul memorabil numit “Pune Mâna pe Chitară”.

Timp de două ore, pasionații de muzică au făcut posibil un concert colectiv de chitară, interpretând cu măiestrie 18 piese remarcabile care au fermecat publicul prezent. Nu au lipsit de la această întâlnire artiști reprezentativi pentru scena rock și folk din România.

Peste 30 de orașe au fost reprezentate de sute de tineri, vechi folkiști, rockeri și chiar copii, toți adunându-se pentru a împărtăși aceeași pasiune – chitara. Scena acestui eveniment de excepție a fost situată în pitorescul parc natural Dumbrava Sibiului, în apropierea unui lac, oferind astfel un cadru perfect pentru o seară muzicală memorabilă. Unii dintre acești chitariști s-au pregătit intens timp de un an pentru această ocazie specială, în timp ce alții au contat pe vasta lor experiență muzicală.

Repertoriul concertului a inclus o varietate de piese cunoscute, iar chitariștii au fost încântați să colaboreze cu invitați celebri. Folkistul de renume Ducu Bertzi a impresionat audiența cu melodia sa “Floare de Colț”, iar trupa Antract a reușit să transmită emoții și trăiri unice în acordurile melodioase ale chitarelor lor.

Atmosfera captivantă creată de aceste acorduri muzicale a atras sibienii de toate vârstele, părinți și copii alăturându-se chitariștilor pentru a se bucura în unison de acest spectacol muzical de excepție.

Evenimentul s-a încheiat într-o notă tradițională a comunității chitariștilor, cu toți participanții ridicându-și instrumentele în același timp, un gest simbolic care a subliniat unitatea și pasiunea comună pentru muzică a acestor muzicieni entuziaști.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare