A DOUA VICTORIE – Fángli Henrietta (CSM Târgu Mureş) a câștigat și proba de 100 m bras a Cupei României

0
47
Henrietta Fangli

NATAȚIE. Sportiva Fángli Henrietta (CSM Târgu Mureş) s-a impus și în proba de 100 m bras a Cupei României la înot pentru seniori în bazin de 50 de metri, după ce miercuri a câștigat detașat proba de 50 m bras.

 

Joi, 2 iunie 2022, la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, în cadrul celei de-a doua zile a Cupei României, înotătoarea târgumureșeancă le-a devansat cu peste o secundă pe sportivele cluburilor Viitorul Cluj-Napoca și Atena Constanța, Vass Brigitta și Paula Boleacu. În acest an, Fángli a devenit triplă campioană națională, câștigând la Campionatul Naţional de înot în bazin olimpic toate probele de bras (50 m, 100 m, 200 m), un stil pe care-l domină la nivel național.

 

Iată clasamentul probei 100 m bras feminin:

  1. Henrietta Fangli (CSM Târgu Mureş): 01:11:26
  2. Brigitta Vass (CSŞ Viitorul Cluj-Napoca): 01:12:40
  3. Paula Maria Boleacu (ACS Atena Sport Club Constanţa): 01:14:04.

 

* Foto generică: @aimx.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ