A patra ediție a congresului CordX Masterclass – patologia cardiacă congenitală

UMFST. SideMED România, sub egida UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, organizează, în perioada 17 – 19 mai 2024, cea de-a patra ediție a congresului CordX Masterclass, la care sunt invitați să participe studenții la Medicină și tinerii medici interesați de patologia cardiovasculară.
Ediția din acest an vizează patologia cardiacă congenitală, iar lectorii invitați reprezintă specialități diferite și activează în centre medicale variate din țară și din străinătate. Evenimentul dorește să devină un punct de referință în pregătirea noilor generații de specialiști și să fundamenteze necesitatea dezvoltării unor strategii bazate pe dovezi care să deplaseze curba management-ului medical spre diagnostic precoce și tratament în stadii cât mai incipiente.
„Urmărim astfel explorarea metodelor complexe de gestionare a acestor patologii, de la screening prenatal la investigații diagnostice clinice, paraclinice și imagistice, finalizând cu tratamentul chirurgical, intervențional sau conservator”, au transmis organizatorii evenimentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare