A VII-a Conferință Medicală Multidisciplinară – 26-28 octombrie 2023

EVENIMENT. În perioada 26-28 octombrie 2023, la Târgu Mureș, va avea loc a VII-a Conferință Medicală Multidisciplinară. Acest eveniment este organizat de Asociația pentru Ecografie Mureș, cu sprijinul Centrului Medical Topmed, în parteneriat cu UMFST Târgu-Mureș și Colegiul Medicilor din județul Mureș.

Evenimentul va reuni medici din toate specialitățile, 40 de lectori din 4 județe universitare și peste 500 de participanți înregistrați. Conferința, creditată cu 18 puncte EMC, va avea loc în amfiteatrul Facultății de Medicină Dentară a UMFST Târgu-Mureș. Pentru participanți este posibilă și conectarea online.

Conferința este structurată din mese rotunde pe anumite teme, care reunesc specialiști de marcă și cadre medicale de prestigiu din centrele universitare din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Târgu-Mureș. Paleta de subiecte abordate va fi de interes pentru un număr mare de specialități. Pentru a asigura o îndurmare a pacientului spre calea optimă de rezolvare a problemelor sale, este necesar să cunoaștem ceea ce este nou și în alte specialități decât cea proprie.

Doar prin colaborarea multidisciplinară se poate obține un diagnostic rapid și soluții terapeutice optime pentru pacienți.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare