Academia de digital marketing – un proiect inedit

DIGITAL. Se anunță ceva mega fain pentru tot cei care doresc să exploreze zona de marketing digital și nu numai. Cezar Sigmirean, împreună cu Cristian China Birta de la Cooperativa au pus la cale o academie de marketing, o inițiativă inedită care se adresează atât studenților UMFST cât și acelor persoane din afara studenției care doresc un boost în zona asta de digital marketing.

Pentru că deja mă săturasem de clișeul “prea multă teorie fac ăștia la facultate”, de câteva luni lucrez la o academie de digital marketing, împreună cu veșnic solidarul Cristian China Birta și echipa faină de la Kooperativa. Este una din inițiativele prin care mi-am propus să le oferim mai multe șanse, la angajare, absolvenților UMFST, dar totodată să transmitem orientarea universității noastre pentru un învățământ modern și performant. Academia este compusă din 5 module, dispuse pe parcursul a 5 săptămâni (30 mai – 30 iunie) și te asigur că îți va oferi un boost considerabil în digital marketing.

Fie că ești student la UMFST, antreprenor sau pasionat de marketing, keyword-ul care definește cel mai bine Academia de Digital este #oportunitate ! Îți las un link de înscriere : https://forms.gle/6cB1kkrapjvWUXZ16
și scrie-mi, te rog, într-un comment sau mesaj privat, orice întrebare ai. Gânduri bune
.”, scrie Cezar pe pagina lui de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare