ACADEMICA – Acord de cooperare între UMF Tîrgu Mureș și Facultatea de Medicină din Lisabona

0
177
Fausto Pinto și Leonard Azamfirei (foto: UMF)

COOPERARE. În acest weekend, în capitala Portugaliei, a fost elaborat un acord bilateral academic și științific între Facultatea de Medicină a Universităţii din Lisabona și Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Tîrgu Mureș. Dialogul dintre rectorul UMF Tîrgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, şi directorul Facultăţii de Medicină din Lisabona, profesor Fausto Pinto, au fost inițiate de ambasadorul României la Lisabona, Ioana Bivolaru.

 

Compartimentul Relaţii Publice al UMF a subliniat că au fost elaborate proiecte de cooperare între cele două instituţii academice care doresc să realizeze schimburi de bune practici, unul dintre primii paşi din acest acord bilateral se referă la programul Erasmus şi la mobilitatea studenţilor.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ