ACASĂ, O VICTORIE ȘI UN EGAL – Unirea Ungheni câștigă pe final, din penalty, iar Avântul Reghin încheie la egalitate cu Ocna Mureș

0
190

FOTBAL – LIGA A III-A. Vineri, 5 noiembrie 2021, în etapa a 11-a a Ligii a III-a la fotbal, echipele mureșene din Seria a 9-a, Unirea Ungheni și Avântul Reghin, au jucat pe teren propriu.

 

Pe Stadionul Central din Ungheni, gazdele de la Unirea au înfruntat Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipă care în etapa trecută a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu cealală echipă mureșeană din serie – 0-0 cu Avântul Reghin, după ce portarul Bucin a apărat două lovituri de la 11 metri.

 

De această dată, Gloria a pierdut tocmai dintr-un penalty, transformat în ultimele minute de Săvoaia (ceea ce n-au reușit în etapa precedentă bistrițenii Enescu și Nalați), după ce au condus cu 0-1 prin golul lui Curtuiuș. Unirea a întors rezultatul prin golurile lui Astafei (în prima repriză) și Săvoaia, din lovitură de la 11 metri (pe final de meci).

 

CS Unirea Ungheni 2018 – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud: 2-1 (1-1), au marcat Victor Astafei (min. 32), Eduard Săvoaia (min. 83 – 11 metri) / Marius Curtuiuș (min. 24). În urma acestui rezultat, Unirea rămâne pe locul 3 în clasamentul seriei și etapa următoare, în 13 noiembrie, joacă la Ocna Mureș.

 

La Reghin, 0-0

 

Pe Stadionul Avântul, reghinenii au întâlnit CS Ocna Mureș (căreia și astăzi suporterii îi spun Soda, după vechea denumire a echipei), o formație care venea, ca și Avântul, după un egal, obținut tot în deplasare (1-1, la Sticla Arieșul Turda). Antrenorul Vilmos Stoica a început partida arbitrată la centru de Roxana Recorean din Mediaş în următoarea formulă: Bucin – Bugnar, Suciu, Hasnaș, Nimrod – Sergiu Chirilă – Murar, Vrabie, Șerbănați, Harko – Popa.

 

Avântul a pornit meciul nu doar postura de gazdă, ci și de echipă care a câștigat toate disputele directe din ultimii ani (în precedentul sezon, reghinenii au câștigat cu 4-1 la Ocna Mureș și cu 5-4 pe teren propriu). De această dată n-a fost să fie, meciul sfârșindu-se cu același scor ca și cel înscris pe tabela de marcaj la începutul jocului: Avântul Reghin – CS Ocna Mureş: 0-0. În urma acestui rezultat, Avântul rămâne pe locul 6 în clasamentul seriei și etapa următoare, în 13 noiembrie, joacă la Turda, cu Sticla Arieșul.

 

* Foto: @Avântul Reghin

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ