ACCIDENT – 13 răniți la Sînpaul: au suferit arsuri cauzate de o avarie la sistemul de răcire al autobuzului cu care se deplasau spre locul de muncă

0
124

INTERVENȚIE. 13 din cei 30 de muncitori care se deplasau cu un autobuz spre locul de muncă au fost răniți în această dimineață, în localitatea Sînpaul, situată la 20 de kilometri de Tîrgu Mureș. Muncitorii au suferit arsuri de gradul I și gradul II, cauzate de o avarie sistemul de răcire al autobuzului. Conform reprezentantului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Cristian Virag, citat de agenția națională de presă Agerpres, lichidul din sistemul de răcire al mijlocului de transport s-a revărsat peste muncitori.

 

Răniții au fost transportați cu cinci ambulanțe la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Tîrgu Mureş, 11 dintre aceștia suferind arsuri de gradul I, iar doi, arsuri de gradul II. Cazul este în cercetare.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ