LIGA 1 – Sâmbătă, în Tîrgu Mureș, meci de fotbal din Liga 1: vezi cât costă biletele

FOTBAL. Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul „Trans-Sil” din Tîrgu Mureș are loc primul meci de fotbal din Liga 1 desfășurat în oraș după o pauză de un an. Chiar dacă echipa mureșeană a retrogradat în 2017 (în acest an clubul retrăgându-se, din cauza problemelor financiare, și din Liga a II-a), acest lucru este posibil datorită faptului că echipa sibiană Hermannstadt (finalistă a Cupei României din acest an – meci pierdut cu 2-0, cu Universitatea Craiova) a decis să joace primele pe stadionul din Tîrgu Mureș. Decizia a fost cauzată de întârzierile înregistrate de reabilitarea Stadionul Municipal din Sibiu, situat în Parcul Sub Arini.

 

Conform tragerii la sorți, AFC Hermannstadt, înființată în 2015 și nou-promovată în Liga 1, joacă în prima etapă acasă cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, meciul urmând să se desfășoare pe stadionul din municipiul Tîrgu Mureș, de la ora 18, conform FRF.

 

Deși președintelui clubului sibian, Teodor Birț a anunțat inițial că nefinalizarea reabilitării stadionului din Sibiu (construit în 1927) face ca echipa să fie nevoită să desfășoare în Tîrgu Mureș primele “patru-cinci meciuri de acasă”, în programarea FRF, locul de desfășurare al următorului meci de acasă al AFC Hermannstadt, cel din etapa a 3-a (4 august), cu Dunărea Călărași, este Stadionul Municipal din Sibiu.

 

Echipa sibiană va sosi în Tîrgu Mureș însoțită de galerie, asociația suporterilor punând deja la dispoziție fanilor bilete de prezență la meci (35 de lei transport + biletul de intrare la meci:). Conform clubului sibian, au solicitat peste 1.100 de bilete de intrare la meci, prețul acestora fiind de 30 de lei la tribuna 0, 20 de lei la tribuna 1B și 10 lei la peluză.

 

AFC Hermannstadt joacă primele cinci meciuri de acasă cu următoarele echipe: Sepsi OSK Sf. Gheorghe (etapa 1), Dunărea Călărași (etapa 3), FC Voluntari (etapa 5), Gaz Metan (etapa 7) și CFR Cluj (etapa 9). Oficialii clubului sibian au menționat, recent, că speră să poată evolua pe teren propriu, pe stadionul de 19.000 de locuri reabilitat din Sibiu, începând cu luna septembrie, până atunci meciurile considerate acasă urmând să se dispute în Tîrgu Mureș.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare