COMPETIȚIE – În Tîrgu Mureș, începe Cupa României la echitație

0
129

HIPISM. Vineri, 20 iulie, la baza hipică Romsilva de la Depozitul de Armăsari (strada Insulei) din Tîrgu Mureș, Federația Ecvestră Română (FER) dă startul Cupa României la Concurs Complet, unde se anunță un record de participare: peste 33 de starturi pe trei nivele de dificultate (vor participa 14 cluburi din țară, la categoriile copii, juniori, seniori și echipe). Competiția, care se încheie duminică, 22 iulie, cuprinde probele din cadrul Concursului Complet și probe de dresaj, sărituri peste obstacole, demonstrații de atelaje cu ponei.

 

În această dimineață au loc probele de dresaj, urmate de demonstrații de atelaje cu ponei, iar de la ora 15.30 proba de sărituri peste obstacole. Sâmbătă, competiția începe la ora 9 cu sărituri peste obstacole, probă urmată derby (obstacole fixe combinate cu obstacole clasice) și din nou sărituri peste obstacole. Duminică, de la ora 9 are loc o nouă probă de sărituri peste obstacole urmată de Cross Country și o nouă demonstrație de atelaje cu ponei și festivitatea de decernare a trofeelor.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ