ACCIDENT – Accident mortal aseară: autoturism acroșat de tren, între Târgu Mureș și Sângeorgiu de Mureș

0
1132

DECES. Aseară, în jurul orei 21.00, pe secția de cale ferată 405, între localitățile Târgu Mureș și Sângeorgiu de Mureș, trenul de călători InterRegio 4511 a acroșat în gabaritul căii ferate un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată (cea de pe strada Nordului din Sângeorgiu de Mureș).

 

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 22 de ani, care se afla singur în mașină, a fost încarcerat și cu leziuni grave. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș. Ulterior s-a declarat decesul șoferului. Circulația feroviară a fost oprită aproximativ o oră.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ