REACȚIE DUPĂ ALEGERI – Marius Pașcan a preluat conducerea PMP, după demisia din funcția de președinte al partidului a lui Eugen Tomac

0
966
Marius Pașcan

PREȘEDINȚIA PMP. Eugen Tomac a anunțat că și-a dat demisia din funcția de președinte al PMP, după ce partidul nu a trecut pragul electoral, asumându-și eșecul din alegerile parlamentare. Președinte interimar al PMP va fi mureșeanul Marius Pașcan, fost președinte executiv al formațiunii. Tomac a mai precizat că “în perioada următoare” PMP va organiza un nou congres de alegeri.

 

Emil Marius Pașcan (49 de ani) este născut în Târgu Mureș, absolvent al Facultății de Jurnalistică a Universității ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureş  (1996), Facultății de Antropologie-Filosofie a Universității ,,Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (2000), studiilor de master în specializarea Comunicare şi Relaţii Publice (la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Bucureşti) și studiilor postuniversitare în specializările Managementul Afacerilor Interne (la Academia Națională de Poliție ,,Al. Ioan Cuza” București), Administrație Publică (la Institutul Național de Administrație Publică București); Științe Militare, Informații și Ordine publică (la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” București). Este doctor în Filosofie (Universitatea de Nord din Baia Mare – 2011).

 

A fost profesor, jurnalist, director executiv adjunct în Primăria Târgu Mureş, prefect al judeţului Mureş (în perioda 2009-2012), senator (2012-2016) și deputat (2016-2020). Este lector universitar la Facultatea de Științe și Litere a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș. Este președinte PMP Mureș și în iunie 2018 a fost ales președinte executiv al PMP la nivel național.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ