ACCIDENT DE MUNCĂ GRAV – Muncitor din Târgu Mureș care efectua lucrări de canalizare, surprins sub un mal de pământ

0
771

DOSAR PENAL. Luni, 10 mai 2021, pe raza comunei Livezeni un muncitor a fost surprins sub un mal de pământ, în timp ce efectua lucrări de reparaţie la o canalizare. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Târgu Mureș, a fost scos de sub malul de pământ de echipajul de pompieri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş și a fost transportat în stare gravă (cod roșu) la UPU SMURD Târgu Mureş, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

La fața locului au intervenit și poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, sesizați prin numărul unic de urgență 112. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. De asemenea, fiind un accident de muncă a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureş, care faccce propria anchetă.

 

* Foto generică

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ