ACCIDENT DE MUNCĂ – Muncitor prins sub pământ în timp ce lucra la canalizarea din comuna Ceuaşu de Câmpie

0
537

INTERVENȚIE. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, muncitor la o firmă care executa lucrări de canalizare în comuna mureșeană Ceuaşu de Câmpie, a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat peste el.

 

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat o echipă de intervenție a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, un echipaj aero SMURD și  poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Râciu. De asemenea, fiind un accident de muncă, a fost sesizat Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureş.

 

Bărbatul a fost extras de sub malul de pământ care l-a îngropat, resuscitat și transportat cu un elicopter SMURD la UPU Târgu Mureş. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a precizat că a fost deschis dosar penal „pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă”.

 

* Foto: @ ISU Mureş

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ