ACCIDENT FEROVIAR – Femeie de 48 de ani, decedată după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren în Răstolița

0
949

ACCIDENT MORTAL. În dimineața zilei de joi, 24 iunie 2021, în jurul orei 05.40, pe raza localității Răstolița a avut loc un accident feroviar mortal, un tren lovind un autoturism. În urma impactului violent, în autoturism a rămas încarcerată o persoană de sex feminin, în vârstă de 48 de ani.

 

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, ambulanța SMURD Deda și elicopterul SMURD. Victima, inconștientă, a fost extrasă de către pompierii militari și predată echipajelor SMURD aflate la locul intervenției. Aceștia au trecut imediat la aplicarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în urma eforturilor depuse de către echipajele medicale, iar după mai bine de 50 de minute de luptă în încercarea de a-i restabili pulsul, victima a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului.

 

Pe toată durata intervenției, traficul feroviar a fost blocat, a comunicat ISU Mureș.

 

* Foto: @ ISU Mureș

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ