OPERAȚIUNE – Percheziții în județul Mureș pentru scoaterea din circuitul ilegal a mai multor arme

0
364

CIRCUITUL ILEGAL AL ARMELOR. Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează joi, 24 iunie 2021, 8 percheziţii în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Giurgiu, Teleorman și Dolj pentru identificarea şi scoaterea din circuitul ilegal a mai multor arme, a anunțat Inspectoratul de General al Poliţiei Române (IGPR).

 

Percheziţiile domiciliare vin în urma “activităţilor desfăşurate în dosarele penale aflate în instrumentare proprie, în locaţii aflate pe raza acestora de competenţă. Activităţile desfăşurate vizează administrarea probatoriilor în dosarele penale instrumentate, constituite şi ca urmare a activităţilor de cooperare internaţională cu autorităţi de aplicare a legii din alte state membre UE, precum şi scoaterea din circuitul civil a unor arme supuse autorizării, deţinute fără drept”, a mai precizat IGPR.

 

După efectuarea percheziţiilor, în funcţie de evoluţia cercetărilor, persoanele vizate vor fi aduse la audieri.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ