ACCIDENT MORTAL – Doi morți în accidentul din această dimineață din județul Mureș, circulația a fost reluată după 4 ore

0
1072

TRAGEDIE PE ȘOSEA. În această dimineaţă, în jurul orei 4.30, în afara localităţii mureșene Văleni, pe DN 13 E60, a avut loc un grav accident de circulație, în urma coliziunii a două autoutilitare (dube de transport marfă) conduse de un șofer din județul Mureș și un șofer din județul Cluj. Accidentul, cu două victime încarcerate, s-a soldat cu decesul a doi bărbați: conducătorul auto din judeţul Mureş şi un pasager aflat în autoutilitara condusă de șoferul din judeţul Cluj.

 

Alte trei persoane au fost accidentate, printre care și un copil (respectiv conducătorul auto din judeţul Cluj şi alţi doi pasageri aflaţi în autoutilitara condusă de acesta) – copilul și o femeie au fost declarate victime de cod roșu (urgență absolută), iar șoferul din Cluj este victimă de cod galben (urgență relativă). Accidentații au fost transportaţi la UPU SMURD Târgu Mureş. Traficul a fost blocat timp de circa 4 ore, circulația rutieră fiind reluată de puțin timp, a precizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş.

 

* Foto: @ RomâniaTV

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ