CÎȚU CONTRAATACĂ – Subprefectul de Mureș Ana Lucia Hang (USR PLUS) a fost eliberată din funcție: nu va fi numit alt subprefect

0
1251
Ana Lucia Hang

DECIZIE. Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că a aprobat în şedinţa de guvern de joi, 9 septembrie 2021, eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi (toți de la USR PLUS, evident). Printre aceștia se află și subprefectul de Mureș Ana Lucia Hang (USR PLUS).

 

Ana Lucia Hang a fost desemnată de USR PLUS să ocupe funcția de subprefect (după ce coaliția de guvernare PNL & USR PLUS & UDMR și-a împărțit funcțiile de prefect şi subprefect, suplimentându-le în fiecare județ pentru ca fiecare din cele 3 partide să aibă câte un prefect sau subprefect) și a depus jurământul în 4 martie 2021. Cîţu a menţionat că nu vor fi numiți alți prefecți/subprefecți în locul celor eliberați din funcție, atribuţiile acestora urmând să fie preluate de prefecții/subprefecţii rămași în funcția.

 

Prin mutările de astăzi, Cîțu nu doar că elimină din arcul guvernamental USR PLUS, ci dă o lovitură și UDMR, neîmpărțind posturile de prefecți și subprefecți rămase vacante și atribuind PNL încă 14 funcții de prefect (în județele în care au fost prefecți USR PLUS). Situaţia este identică cu cea din cazul secretarilor de stat USR PLUS, nu au fost numiți alții, ci atribuțiile acestora au fost date celor numiți de PNL.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ