ACCIDENT TRAGIC – În județul Mureș, un copil în vârstă de 8 ani și-a împușcat mortal fratele de 5 ani cu o armă de agrement nesupravegheată

0
2284

COPIL ÎMPUȘCAT MORTAL. În această după-amiază, în jurul orei 15.00, la marginea pădurii dintre Pănet și Mădăraș, un copil în vârstă de 8 ani și-a împușcat mortal fratele în vârstă de 5 ani cu o armă de tir sportiv (cu aer comprimat, neletală) lăsată nesupravegheată de proprietar (acesta era angajat al ocolului silvic din zonă).

 

În zona tragicului accident, mai multe familii cu copii se aflau la o cabană. Copilul ucis a fost rănit de la mică distanță în zona toracelui. Echipajul SMURD a ajuns la copilul accidentat în 14 minute de la primirea apelului la numărul de urgență, s-a încercat fără succes resuscitarea sa (copilul era în stop cardio-respirator, i-a fost făcut drenaj toracic stâng cu eliminare de sânge din plămâni, i s-a administrat sânge), însă la ora 16.27 a fost declarat decesul (șefa SMURD Mureș, Maria Salanţa, a opinat că i-a fost perforat plămânul și probabil și cordul), a precizat agenția Mediafax, citând surse judiciare.

 

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au deschis un dosar penal.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ