ACCIDENT – Urs lovit de mașină în Găiești și transportat la Zoo: este cel de-al șaselea incident de acest tip petrecut în județul Mureș în ultima perioadă

0
272

FENOMEN NEREZOLVAT. În această seară, un alt urs a fost lovit de un autoturism în județul Mureș. Incidentul a avut loc pe drumul european E60, între localitățile Găiești și Bălăușeri, anunțul fiind făcut de autoritățile de intervenții în situații de urgență din județul Mureș.

 

Conform Biroului de presă al Instituției Prefectului Mureș, citat de agenția Mediafax, ursul nu a decedat, a fost tranchilizat și transportat la Grădina Zoologică din Târgu Mureș. De asemenea, cele două persoane din autoturismul implicat în accidentul rutier nu sunt rănite, în schimb mașina este avariată.

 

Acesta este al șaselea incident de acest tip petrecut în ultima perioadă pe drumurile din Mureș, județ în care doar în ultima vreme urșii au cauzat decesul a două persoane. Ultimul incident similar a avut loc în 18 noiembrie, când un urs de aproximativ 5 ani și 250 de kilograme a fost accidentat mortal pe Drumul Naţional 13A, pe segmentul care traversează în comuna mureșeană Ghindari (drumul dintre Târgu Mureș și Sovata).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ