INVESTIȚIE – În Târgu Mureș va fi pusă în funcțiune a patra stație de încărcare a maşinilor electrice din județ și a doua din oraș

MAȘINI ELECTRICE. E.ON Energie România a anunţat că până la sfârşitul acestui an va pune în funcţiune a doua sa staţie de încărcare a maşinilor electrice din județul Mureș, după cea din Sovata, chiar în municipiul reședință de județ. Investiția E.ON este cofinanțată din fonduri europene și prevede instalarea a 19 unităţi de încărcare rapidă a autovehiculelor, alte 21 urmând să fie montate de către MOL România pe coridoarele de transport european din ţara noastră.

 

Acum, în județul Mureș sunt funcționale trei stații de încărcare a mașinilor electrice, primele două fiind instalate în anul 2017, de Kaufland, la magazinul de pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș și la magazinul situat pe strada Stadionului din Sighișoara, iar cea de-a treia fiind instalată în acest an, la benzinăria MOL din Sovata situată pe strada Primăverii.

 

Stațiile de la magazinele Kaufland sunt singurele care pot fi utilizate gratuit (în limita unei singure sesiuni de încărcare pe zi și cu condiția ca utilizatorul să fie înregistrat în aplicația e-charge), utilizarea celorlalte fiind cu plată.

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare