RECUNOAȘTERE – La doar 24 de ani, sportiva Bernadette Szőcs va primi cel mai important premiu al forului administrativ al județului Mureș: distincția Alae

0
661
Bernadette Szőcs

DISTINCȚIE. Jucătoarea de tenis de masă Szőcs Bernadette Cynthia (24 de ani) va primi cel mai important premiu acordat de Consiliul Județean Mureș: distincția Alae (Aripi – lb. latină) – propunerea îi aparține consilierului județean Ervin Molnar (PNL) și a fost avizată pozitiv de comisiile de specialitate, argumentele constând în profesionalismul, perseverenţa şi excelenţa dobândită de sportiva târgumureșeană în tenisul de masă, „care o recomandă ca un veritabil ambasador al județului Mureș”.

 

Szőcs Bernadette s-a născut în 5 martie 1995, în Târgu Mureș, și-a început activitatea sportivă la CSȘ LPS Târgu Mureș, fiind componentă a Centrului Olimpic din Bistrița, până în anul 2012 (din 2013 a fost legitimată la echipa franceză Lyssois, cu care a devenit campioană națională, câștigătoare a Superligii și vicecampioană a Europei la nivel de cluburi – acum este legitimată la CSA Steaua București).

 

Este multiplă campioană europeană și națională, fiind totodată numărul 17 mondial, într-un sport dominat de sportivele asiatice, și numărul 2 în Europa.

 

Distincția Alae se acordă de CJ Mureș, începând din anul 2016, “personalităților pentru curajul de a izbândi, puterea de a inspira și excelența în domeniul de activitate, pentru contribuţii deosebite în dezvoltarea vieţii economice şi sociale a judeţului Mureş, merite deosebite în domeniul ştiinţei, artei, culturii şi sportului, contribuţii majore la dezvoltarea şi promovarea relaţiilor în plan naţional şi internaţional a judeţului Mureş”.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here