ACHIZIȚIE – Primăria Târgu Mureș cumpără cu 1,5 milioane de lei 216 containere supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor

0
421

COLECTARE SELECTIVĂ DEȘEURI. Primăria Târgu Mureș cumpără 216 containere supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor, estimând că va plăti pentru achiziție circa 1,5 milioane de lei (exact: 1.495.353,33 lei, sumă care conține TVA și care este echivalentă cu peste 302.000 euro).

 

Cele 216 containere supraterane sunt niște ansamble modulare compuse din containere metalice de 1,1 mc și compartimente de depozitare pentru colectarea selectivă a deșeurilor reziduale, biodegradabile și recilabile. Contractul, în prețul căruia este inclus și montajul, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate – preț (unde prețul are o pondere în decizia finală de 80%, iar garanția produselor de 20% – garanția minimă este de 2 ani). Termenul de livrare este de cel mult 8 luni.

 

Data limită până la care se pot depune oferte este 18 ianuarie 2022. Municipalitatea a anunțat că prin această achiziție vizează implementarea instrumentului economic “plătește pentru cât arunci”.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ