ACREDITARE – UMF Tîrgu Mureş, centru european de instruire în chirurgia artroscopică

0
105

RECUNOAȘTERE. Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureş a fost acreditată de ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy – Societatea Europeană de Sport, Traumatologie, Genunchi şi Artroscopie) ca Centru European de Instruire (teaching) în chirurgia artroscopică.

 

În acest moment, în municipiul reședință de județ se desfășoară Cursul Internaţional de Chirurgie Artroscopică, la care participă specialişti în ortopedie din ţară şi din străinătate. Șeful Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă, a anticipat că în următorii ani, cu ajutorul unei finanțări europene, UMF Tîrgu Mureş va avea și un centru interdisciplinar de simulare şi cercetare pentru diferite specialităţi chirurgicale, necesar pentru o pregătire superioară a medicilor.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ