ACȚIUNE – E.ON reîmpădurește cu gorun, frasin și paltin o suprafață de 2 hectare de teren din județul Mureș

0
257

COPACI ÎN SCHIMBUL FACTURILOR ELECTRONICE. În prima parte a acestei luni, E.ON România a anunțat public că va reîmpăduri cu 10.000 de puieţi de gorun, frasin şi paltin o suprafață de 2 hectare de teren din zona satului mureșean Stejărenii (fost Beșa, din comuna Daneș), situat în apropiere de municipiul Sighişoara.

 

Acțiunea va fi realizată cu sprijinul Direcției Silvice Mureș, iar proiectul face parte din strategia companiei de a recompensa în acest fel județele în care clienții și-au activat factura electronică în locul celei tradiţionale, pe suport de hârtie, salvând astfel copaci de la tăiere și contribuind la reducerea poluării. Conducerea companiei a anunțat că pentru fiecare cont nou pe platforma E.ON Myline pentru care un client și-a activat şi factura electronică va planta câte un copac în respectivul județ.

 

Se estimează că puieții plantați în această perioadă vor ajunge în starea de maturitatate peste aproximativ 7-8 ani, în funcţie de condiţiile meteo.

 

* Foto: Țetcu Mircea Rareș

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ