CRONICĂ DE MECI – Unirea Ungheni încheie turul Ligii a III-a cu un egal în deplasare și rămâne pe locul 4 în serie

0
133

FOTBAL – LIGA A III-A. În prologul etapei a 9-a, ultima a returului Ligii a III-a, în Seria a 9-a, mureșenii de la Unirea Ungheni au obținut un rezultat de egalitate în deplasare, la Turda, într-un meci în care s-a marcat de 6 ori.

 

Pentru Unirea Ungheni au evoluat: Eremiaș – Trăistan (min. 52 Iliescu), Birtalan, Oprea, Olteanu (min. 46 Caliani), Aldea, Moț (min. 81 Solymosy), Roșca (min. 89 Miclean), Iușan, Rotaru, Coman.

 

Cei care au deschis scorul au fost gazdele, în minutul 12, în urma unei pase greșite a lui Trăistan, interceptată de Florin Dan. Mureșenii au reușit, însă, să egaleze repede, în minutul 19, prin Rotaru, care a reluat cu capul o recentrare a lui Aldea. Pentru că meciul a fost unul pe contre, la faza imediat următoare, același Florin Dan (cel mai bun jucător al gazdelor) a înscris din nou (min.20), readucând Sticla Arieșul în avantaj pe tabela de marcaj.

 

Gazdele pun presiune și sunt aproape de gol în minutul 23 (prin același Florin Dan, șut puțin peste poartă, din interiorul careului), dar Unirea replică în minutul 29, când sunt aproape de egalare (prin Rotaru, șutul acestuia fiind respins în extremis, cu piciorul, de goalkeeper-ul turdean). Totuși, atacurile oaspeților se concretizează în minutul 31, când Vlad Olteanu reușește un gol de generic, direct din corner, și egalează la 2.

 

Oprea este cel care, în ultimul minut al primei reprize, obține eliminarea lui Ititesc (pentru henț, pe linia porții), iar Vlad Olteanu înscrie al treilea gol al mureșenilor, executând impecabil lovitura de la 11 metri. 3-2 pentru Ungheni este scorul cu care s-a intrat la vestiare, iar mureșenii porneau cu prima șansă în adjudecarea celor 3 puncte puse în jos, mai ales că urma să joace o repriză întreagă în superioritate numerică.

 

După 5 goluri înscrise în prima repriză, cea de-a doua repriză avea să aducă un singur gol, înscris de gazde, prin Cimpoeșu, în minutul 61, cu capul, în urma unui corner în care jucătorul turdean a rămas nemarcat în careul Unirii. Finalul partidei a fost în nota primei reprize, pe contre, atât gazdele (prin Salcău, min. 83, din lovitură liberă), cât și Unirea (prin Iliescu și Solymosi, în minutele de prelungiri) putând să înscrie. N-au făcut-o, iar rezultatul a rămas 3-3 (2-3).

 

Pentru Unirea Ungheni, care a încheiat turul seriei pe locul 4, urmează o nouă deplasare, partida de sâmbăta viitoare (ora 14.00), din etapa a 10-a (prima a returului), urmând să o dispute contra celor de la CS Hunedoara.

 

* Foto: turdanews.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ