CRONICĂ DE MECI – Avântul Reghin, învinsă acasă, termină turul pe locul 3 în Seria a 9-a

0
345

FOTBAL – LIGA A III-A. Avântul Reghin a pierdut astăzi, 7 noiembrie, în ultima etapă a turului, meciul disputat pe teren propriu cu Unirea Dej. Antrenorul Răzvan Dan a început meciul în următorul 11: Vlasa – Bugnar, Chirilă, Merdariu, Nimrod, P. Luca, Murar, Moldovan, Covaciu, Harko, Bujor.

 

Chiar dacă adversara este o candidată la promovare (înaintea acestei etape, echipa antrenată de Dragoș Militaru era la un punct în spatele liderului, CSO Cugir, însă avea un meci mai puțin disputat), faptul că oaspeții veneau după o restanță disputată miercuri, cumulat cu experiența reghinenilor, poziția din clasament (locul 3) și faptul că aceștia au jucat acasă, ar fi trebuit să ofere un plus echipei mureșene.

 

De altfel, gazdele au deschis scorul prin Adrian Murar (min. 20), tot un reghinean, Cătălin Bugnar, înscriind și al doilea gol, însă în proprie poartă. Era minutul 36 și prin acel autogol dejenii au relansat partida, la finalul primei reprize reușind și cel de-al doilea gol, prin Andrei Pop, Unirea intrând în avantaj la vestiare.

 

Din păcate pentru gazde, indiferent de străduința din repriza a doua, n-a fost și putință, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul consemnat încă la pauză, propulsându-i pe oaspeți în postura de lideri ai seriei: Avântul Reghin – Unirea Dej: 1-2 (1-2).

 

Un scor în oglindă cu ce s-a întâmplat în urmă cu exact 9 ani, când Avântul Reghin a câștigat la Dej cu 2-1, în debutul campionatului 2011-2012 – atunci reghinenii (în echipa antrenată pe atunci de Andrei Enyedi jucau și actualul antrenor, Răzvan Dan, dar și actualii jucători, Merdariu și Luca) au revenit după 1-0 la pauză și au întors soarta partidei.

 

Iată rezultatele din etapa a 9-a a seriei a 9-a:

* Sticla Arieşul Turda – Unirea Ungheni: 3-3 (2-3)

* Avântul Reghin – Unirea Dej: 1-2 (1-2)

* CS Hunedoara – AFC Unirea 1924: 1-1 (1-1)

* Industria Galda – CS Ocna Mureş: reprogramat miercuri, 18 noiembrie

* CSO Cugir – Sănătatea Cluj: reprogramat miercuri, 18 noiembrie.

 

În urma acestui rezultat, Avântul Reghin încheie turul pe locul 3 în serie, cu 16 adunate din 5 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri. Săptămâna viitoare, în 14 noiembrie, în prima etapă a returului (și ultimul meci oficial al anului), Avântul joacă în deplasare, la una dintre codașele seriei, ACS Industria Galda.

 

* Foto: dej24.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ