Actorul Darko Perić din “La Casa de Papel”, vine la festivalul de film Sunscreen din România

CINEMA. Actorul sârb Darko Perić, cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Helsinki în serialul spaniol “La Casa de Papel”, va fi un invitat special la Sunscreen Film & Arts Festival care va avea loc în luna septembrie la Constanța. Serialul a fost un succes pe Netflix, devenind unul dintre cele mai vizionate seriale.
 
Perić va veni la evenimentul din România pentru a-și întâlni fanii dar și pentru proiecția scurtmetrajului Patria (regia Alejandro Lobo, 2017). El joacă în acest scurtmetraj inspirat din evenimente reale, jucând rolul lui Ioan Clămparu, un proxenet român căutat la nivel internațional.
 
Darko Perić și-a început cariera în 2010, când a fost distribuit în serialul spaniol Crematorio produs de Canal+. În 2015 a jucat în filmul A Perfect Day, alături de Benicio del Toro și Tim Robbins. A devenit cunoscut în întreaga lume pentru rolul său din serialul Netflix La Casa de Papel, numit Cel mai bun serial dramă la Premiile Emmy 2018.
 
Programată în perioada 8-11 septembrie, prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival va acoperi peste 30 de evenimente (proiectii de filme, cinema-concerte și alte spectacole) desfășurate atât în interior, cât și în aer liber. Gama include peste 25 de filme românești și internaționale.
 
Sunscreen este organizat de Asociația Transilvania Film și Festivalul de Film Transilvania, cu finanțare de l a Primăria Constanța și în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța.
 
Programul complet al festivalului este disponibil pe Sunscreenfestival.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare