ADIO – A doua echipă de fotbal a municipalității controlate de Dorin Florea îngropată în doar 2 ani: CSM Târgu Mureș s-a retras din Liga a III-a

ECHIPĂ DESFIINȚATĂ. S-au terminat banii în Orașul Armoniei de fațadă. Echipa CSM Târgu Mureş, finanțată exclusiv din banii municipiului reședință de județ, s-a retras din Liga a III-a, iar locul ei în seria a V-a a fost luat de Metalurgistul Cugir, mutată de FRF din seria a IV-a unde a activat sezonul trecut.

 

În ultimii 2 ani, CSM este a doua echipă de fotbal finanțată de municipalitatea controlată de Dorin Florea, după ASA (Asociația Sportivă Ardealul), îngropată (adică desființată) la sfârșitul anului 2017 (când a activat doar în turul Ligii a II-a și s-a retras din campionat) – la 19 februarie 2018, ASA Târgu Mureș a fost declarată în faliment.

 

CSM Târgu Mureș a reușit promovarea în Liga a III-a în sezonul trecut, iar FRF a repartizat-o în seria a V-a, împreună cu alte trei echipe promovate din Liga a IV-a (Viitorul Şelimbăr, CS Sânmartin și SCM Zalău) – din această serie mai face parte o singură echipă din județul Mureș, Avântul Reghin, alte două (MSE Târgu Mureș și CS Iernut) retrogradând în sezonul trecut în Liga a IV-a.

 

Conducerea CSM Târgu Mureș, care în această lună a făcut publică o poziție suspect de politică, înfierând, după modelul cuplului comic Florea & Maior, UDMR Târgu Mureș, a anunțat acum că “își continuă activitatea cu academia de fotbal prin – Centrul de copii și juniori” (cu antrenorii Constantin Lungu și Flaviu Ioan Șomfălean).

 

Nimic despre desființarea echipei de seniori. Cum ar veni, s-ascundem gunoiul sub preș și să mimăm c-am făcut niște curățenie. Sigur, pentru cunoscători, nicio surpriză, e tipic pentru aproape toți dintre cei aflați sub tutela financiară a municipalității.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare