ADIO – A doua echipă de fotbal a municipalității controlate de Dorin Florea îngropată în doar 2 ani: CSM Târgu Mureș s-a retras din Liga a III-a

0
618

ECHIPĂ DESFIINȚATĂ. S-au terminat banii în Orașul Armoniei de fațadă. Echipa CSM Târgu Mureş, finanțată exclusiv din banii municipiului reședință de județ, s-a retras din Liga a III-a, iar locul ei în seria a V-a a fost luat de Metalurgistul Cugir, mutată de FRF din seria a IV-a unde a activat sezonul trecut.

 

În ultimii 2 ani, CSM este a doua echipă de fotbal finanțată de municipalitatea controlată de Dorin Florea, după ASA (Asociația Sportivă Ardealul), îngropată (adică desființată) la sfârșitul anului 2017 (când a activat doar în turul Ligii a II-a și s-a retras din campionat) – la 19 februarie 2018, ASA Târgu Mureș a fost declarată în faliment.

 

CSM Târgu Mureș a reușit promovarea în Liga a III-a în sezonul trecut, iar FRF a repartizat-o în seria a V-a, împreună cu alte trei echipe promovate din Liga a IV-a (Viitorul Şelimbăr, CS Sânmartin și SCM Zalău) – din această serie mai face parte o singură echipă din județul Mureș, Avântul Reghin, alte două (MSE Târgu Mureș și CS Iernut) retrogradând în sezonul trecut în Liga a IV-a.

 

Conducerea CSM Târgu Mureș, care în această lună a făcut publică o poziție suspect de politică, înfierând, după modelul cuplului comic Florea & Maior, UDMR Târgu Mureș, a anunțat acum că “își continuă activitatea cu academia de fotbal prin – Centrul de copii și juniori” (cu antrenorii Constantin Lungu și Flaviu Ioan Șomfălean).

 

Nimic despre desființarea echipei de seniori. Cum ar veni, s-ascundem gunoiul sub preș și să mimăm c-am făcut niște curățenie. Sigur, pentru cunoscători, nicio surpriză, e tipic pentru aproape toți dintre cei aflați sub tutela financiară a municipalității.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here