ADIO – A murit târgumureșeanul Klosz Péter (49 de ani), președintele Federaţiei Române de Triatlon

0
573

DECES. Klosz Péter, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, a murit în această dimineață, la vârsta de 49 de ani, în urma unui infarct miocardic.

 

Klosz a rămas în ultimii 18 o persoană extrem de dinamică, în pofida problemelor medicale descoperite încă din anul 2001, când a suferit primul infarct miocardic și când i s-a montat un stend. 10 ani mai târziu, Klosz a suferit al doilea infarct miocardic, iar în urmă cu un an și jumătate (în martie 2018) a fost operat de bypass coronarian (intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronare).

 

Klosz Péter era la cel de-al doilea mandat de președinte al Federaţiei Române de Triatlon, reșușind să convingă forul mondial să acorde României organizarea mai multor competiții de marcă, culminând în acest an cu Campionatelor Europene de Triatlon Multisport (un eveniment care cuprinde șase campionate europene).

 

Într-o declarație acordată msnews în aprilie 2018, când obținuse acceptul forului deliberativ al orașului să organizeze Campionatele Europene la Târgu Mureș, Klosz preciza cu mândrie profesională că “acest eveniment este o unificare a competițiilor ETU, vor fi șase campionate europene, deschise și pentru sportivii amatori, și vor aduce în oraș cam 3.000-4.000 de oameni (sportivi, antrenori, oficiali etc.)”.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ