Admitere 2024 la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București

EDUCAȚIE. Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București a anunțat calendarul și detaliile pentru admiterea la programele de licență și masterat pentru anul 2024.

Calendarul Admitere 2024

  • Prima sesiune: 4 – 19 iulie
  • A doua sesiune: 2 – 10 septembrie

Facultatea oferă mai multe specializări pentru studenții care doresc să urmeze studii de licență în teologie:

  • Teologie Pastorală
  • Teologie Artă Sacră
  • Teologie Asistență Socială
  • Teologie Didactică

Pentru cei interesați de studii de masterat, facultatea oferă 10 programe diverse, menite să acopere o gamă largă de interese și specializări.

Facultatea se mândrește cu relațiile internaționale dezvoltate prin programul ERASMUS‑CIVIS și alte parteneriate. Un proiect de viitor important este dezvoltarea unui parteneriat cu Institutul Teologic „Sfântul Vladimir” din New York, facilitat de unul dintre profesorii facultății care predă și acolo.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină binecuvântarea ierarhului eparhiei de care aparține candidatul. Detalii complete despre modalitatea de admitere pentru fiecare secție sunt disponibile pe site-ul oficial al facultății. În funcție de situația socială a candidatului, se poate solicita scutirea de la plata taxei de admitere.

Facultatea oferă și studii de doctorat în cadrul Școlii Doctorale „Dumitru Stăniloae”.

Pentru cei interesați de teologia ortodoxă, există și alte facultăți în diverse orașe din România: Iași, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgoviște, Oradea, Galați, Pitești, Alba Iulia, Craiova și Arad.

Pentru informații suplimentare și detalii despre admitere, vizitați site-ul oficial al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare