Admitere septembrie 2023 – programul de studii farmacie

UMFST. Uneori, viața ne oferă oportunități acolo unde nu ne așteptăm. Examenul din septembrie nu este doar o nouă șansă, ci poate fi momentul potrivit pentru o reorientare inspirată spre o carieră captivantă și plină de posibilități.

Farmacia, cu tot misterul și fascinația ei, reprezintă acel pod dintre știință și compasiune, în slujba binelui comunității. Vă puteți vedea contribuind la crearea unor medicamente inovatoare într-o fabrică de medicamente, într-o discuție cu un pacient în farmacie, lucrând într-un spital de top sau având un cuvânt de spus în deciziile importante din sănătate la niveul vreunei autorități locale sau naționale? Farmaciștii au aceste variante după ce termină facultatea.

Și ce loc mai potrivit pentru acest debut decât cochetul oraș Târgu Mureș? Aici, cu cele șase fabrici de medicamente ce subliniază importanța acestei profesii, și un oraș ce respiră istorie și cultura, aveți toate ingredientele pentru un start promițător. Plus, se adaugă și avantajul unui trai mai accesibil comparativ cu alte centre universitare.

Tineri entuziaști, vă încurajăm să priviți această oportunitate ca pe un nou capitol, plin de promisiune și realizări. Și, dragi părinți, vă mulțumim că ne acordați încrederea că, la Târgu Mureș, copiii dumneavoastră vor fi pregătiți pentru un viitor strălucit.

Admitere septembrie 2023 – programul de studii farmacie:
21 locuri la buget – linia de studii în limba română
12 locuri la buget – linia de studii în limba maghiară
20 locuri cu taxă

Proba scrisă: 8 septembrie 2023
Perioada de înscriere va fi 1 septembrie, orele 9:00 – 6 septembrie 2023, orele 12:00. Înscrierea se va realiza exclusiv online pe platforma https://admitere.umfst.ro
Alte informații: https://adminfo.umfst.ro, secțiunea Admitere septembrie 2023.
Metodologia de admitere este identică cu cea din sesiunea iulie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare