Admitere UMFST – sesiune iulie 2024

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș anunță organizarea admiterii, sesiunea iulie 2024, la programele de studii din cadrul Facultăților de Medicină, Medicină în Limba Engleză, Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior” și Economie și Drept.
Universitatea vine în întâmpinarea candidaților cu programe de studii atractive și adaptate nevoilor de pe piața muncii, metode de predare interactive, burse de studiu, mobilități internaționale Eramsus și numeroase facilități educaționale, sociale și sportive.
Noutățile admiterii 2024:
– înființarea programului studii de licență Psihologie în cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” cu o durată de 3 ani;
– școlarizarea, în premieră, în cadrul programului de studii de licență Asistență medicală generală (4 ani) a studenților militari pentru Ministerul Apărării Naționale în cadrul Institutului Medico-Militar – 30 de locuri;
– Serviciul Român de Informații alocă 2 locuri în cadrul Facultății de Medicină.
Intră pe https://adminfo.umfst.ro/, consultă oferta educațională completă și înscrie-te online la admitere în luna iulie prin intermediul site-ului: https://admitere.umfst.ro/.
Aici începe călătoria spre înălțimi! E pluribus unum.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare