Admiterea, în anul universitar 2024/2025, la programele de studii din cadrul extensiei Bistrița – Asistență medicală generală (4 ani), Tehnică dentară (3 ani) și Asistență de farmacie (3 ani)

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș organizează admiterea, în anul universitar 2024/2025, la programele de studii din cadrul extensiei Bistrița: Asistență medicală generală (4 ani), Tehnică dentară (3 ani) și Asistență de farmacie (3 ani).
În anul 2022, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș deschidea o extensie în municipiul Bistrița, oferind tinerilor posibilitatea de a beneficia de pregătire profesională de excepție în comunitatea locală. Peste 200 de candidați concurau atunci pe cele 100 de locuri la programul de studii de licență Asistență medicală generală.
Anul 2023 a venit cu încă două noi programe de studii de licență, și anume: Tehnică dentară și Asistență de farmacie. Anul școlar începea astfel cu încă 98 de studenți boboci.
În anul 2024, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș – extensia Bistrița vine în întâmpinarea candidaților cu cele trei programe de studii de licență, cu posibilitatea de a fi pregătiți de cadre didactice cu experiență și de a desfășura activități practice în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și în laboratoarele didactice din campusul de pe str. Toamnei, nr. 1A. În același timp, viitorii studenți vor avea ocazia de a participa la conferințe și congrese științifice de referință în peisajul academic și de a-și îmbogăți cunoștințele.
Universitatea se bucură de o colaborare excepțională cu autoritățile locale din Bistrița, astfel încât acest proiect se află în continuă dezvoltare.
Înscrierile online 24/24 vor avea loc în perioada 13 – 18 iulie 2024 prin intermediul platformei https://admitere.umfst.ro/, iar examenul de admitere este programat în 21 iulie 2024.
Informații privind examenul de admitere și clasificarea candidaților se pot obține accesând: https://umfst.ro/…/admiterea-2024-la-umfst-g-e-palade…/.
Vocația ta merită o pregătire profesională de excepție în comunitatea locală!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare