AEROPORT – Începând de astăzi, a șasea destinație externă deschisă de pe Aeroportul Transilvania, prima sezonieră din 2019

0
1446

DESTINAȚIE. Așa cum conducerea Aeroportului Transilvania a anunțat încă din 9 noiembrie 2018, începând de astăzi, 5 iunie 2019, se introduce o nouă rută aeriană de pe Aeroportul Transilvania. Cursa charter este prima sezonieră deschisă în acest an, va funcționa până în 25 septembrie 2019 și va avea frecvența de una pe săptămână: în fiecare zi de miercuri, decolarea de pe aeroportul mureșean fiind programată la ora 20.00.

 

Practic, este o cursă de vacanță, introdusă de agenția de turism Amara Tour pentru cei care doresc să-și petreacă concediile în Egipt. Zborurile au destinația Hurghada (Egipt) – stațiune situată pe țărmul Mării Roșii – și sunt operate de compania Al Masria Universal Airlines, cu aeronave Airbus 320 cu o capacitate de 175 de persoane.

 

Potrivit operatorului de turism care organizează această cursă charter sezonieră, pachetele Early Booking pentru vacanţele în Egipt cu zboruri din Târgu Mureș au fost puse în vânzare încă de anul trecut (prețul unui pachet pornește de la 399 euro – sumă care acoperă 7 nopţi de cazare și masă, bilete de avion, zbor direct Târgu Mureș – Hurghada, transfer de la aeroport la hotel și retur).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ