AEROPORT – Londra, a patra destinație externă regulată de pe Aeroportul „Transilvania” din Tîrgu Mureș

0
359

DESTINAȚIE. Compania Wizz Air a introdus a patra cursă externă regulată (patru zboruri/săptămână) de pe Aeroportul Internațional „Transilvania” din Tîrgu Mureș, destinația fiind Londra. Zborurile spre Londra au loc din două în două zile (luni, miercuri, vineri și duminică), decolarea având loc la ora 12.40. Zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra spre Tîrgu Mureș au loc luni, miercuri, vineri și duminică (cu aterizare în Tîrgu Mureș la ora 12.05).

 

Aceasta este cea de-a patra destinație externă regulată de pe Aeroportul Transilvania, toate fiind operate de compania low-cost Wizz Air, celelalte trei introduse după finalizarea lucrărilor de reabilitare fiind în Dortmund și Memmingen (Germania) și Budapesta (Ungaria) – toate cele trei destinații au două zboruri pe săptămână.

 

De asemenea, pe Aeroportul din Tîrgu Mureș mai operează și compania turcă Corendon Airlines, cu un charter săptămânal (luni – cursă regulată de sezon) spre Antalya (Turcia).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ