AEROPORTUL TRANSILVANIA – Cursele Târgu Mureș – Londra, suspendate în urmă cu 8 săptămâni, se reiau în 12 februarie

0
653

TÂRGU MUREȘ – LONDRA. Conducerea Aeroportului Transilvania a anunțat reluarea curselor aeriene Târgu Mureș – Londra, operate de compania Wizz Air, începând cu 12 februarie 2021. Cursele de pe aeroportul mureșean spre capitala Angliei (Aeroportul Luton) au fost suspendate în 21 decembrie 2020, în urma unei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (atunci au fost suspendate toate zborurile din şi către Marea Britanie şi Irlanda de Nord, decizia fiind luată “din cauza apariţiei unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 la nivelul Marii Britanii şi Irlandei de Nord”).

 

La începutul anului 2021, conducerea aeroportului a anunțat reluarea curselor (cu aterizări/decolări în zilele de luni și vineri) începând din 4 ianuarie, însă o decizie a Guvernului britanic (care a instituit un nou lockdown) a dus la prelungirea suspendării.

 

Acum, conducerea Aeroportului Transilvania a anunțat că din 12 februarie 2021 compania Wizz Air va opera o singură cursă pe săptamână pe ruta Târgu Mureș (Aeroportul Transilvania)- Londra (Aeroportul Luton), în ziua de vineri.

 

Cursele către și dinspre Aeroportul Luton sunt programate vineri, după următorul program: ora 21.50, aterizarea pe Aeroportul Transilvania (sosirea în Târgu Mureș); ora 22.20, decolarea spre Aeroportul Luton (plecarea spre Londra).

 

* Foto: Aeroportul Transilvania

 

 Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ