AEROPORTUL TRANSILVANIA – Se reia cursa regulată spre Memmingen (Germania), cursele spre Londra și Budapesta rămân suspendate temporar

0
1969

INFO. Începând de vineri, 26 martie 2021, operatorul aerian Wizzair a anuțat reluarea curselor regulate de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș spre Memmingen (Germania).

 

Conform orarului, prima decolare din Târgu Mureș este la ora 18.55, urmând ca de săptămâna viitoare programul să fie de un zbor pe săptămână, în zilele de sâmbătă, cu aterizare la Târgu Mureș la ora 18.35 și decolare la ora 19.05.

 

În acest moment, de pe Aeroportul Transilvania este operată (tot de Wizzair) o singură cursă, externă, cu destinația Dortmund (Germania) – cursele regulate către Londra și Budapesta sunt suspendate temporar.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ