AEROPORTUL TRANSILVANIA – WizzAir a crescut frecvența curselor dinspre Târgu Mureș spre Germania și Ungaria la trei zboruri pe săptămână

0
214

DE SĂRBĂTORI. Operatorul low-cost WizzAir a anunțat, ca decizie sezonieră, suplimentarea  frecvenței zborurilor pe și de pe Aeroportul Internațional Transilvania către destinațiile Memmingen-Münich (Germania) și Budapesta (Ungaria).

 

Decizia are valabilitate pe perioada sărbătorilor de iarnă, când compania aeriană va face câte trei curse dus-întors către cele două destinații: în zilele de luni, miercuri și vineri către Memmingen-Münich și în zilele de miercuri, joi și duminică spre Budapesta. Inițial, WizzAir avea programate câte două curse regulate pe săptămână spre cele două destinații.

 

Compania aeriană WizzAir mai operează de pe Aeroportul Târgu Mureș încă alte trei curse regulate, cu frecvețe de două zboruri/săptămână, către Roma (Italia), Londra (Anglia) și Dortmund (Germania).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ