AEROPORTUL TRANSILVANIA – WizzAir a reluat cursa regulată Târgu Mureș – Londra

0
504

TÂRGU MUREȘ LONDRA. Operatorul aerian low-cost WizzAir a reluat cursa Târgu Mureș – Londra, sistată în perioada 24-26 martie 2020 împreună cu celalalte trei curse regulate externe operate de pe Aeroportul Transilvania, din cauza interdicției zborurilor comerciale impuse de pandemia de COVID-19.

 

Cursele pe ruta Târgu Mureș – Londra (Aeroportul Luton) sunt programate în regim de două pe săptămână, în zilele luni și vineri. În acest moment, WizzAir operează de pe Aeroportul Transilvania curse cu destinațiile Memmingen (Germania – două curse pe săptămână), Budapesta (Ungaria – șapte curse pe sătpămână), Dortmund (Germania – două curse pe săptămână) și Londra (două curse pe săptămână).

 

* Foto: Aeroportul Transilvania

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ