Află când revine Festivalul Massif din Poiana Brașov

EVENIMENT. Massif, cel mai nou și cel mai anticipat concept de divertisment montan din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în stațiunea Poiana Brașov.

Organizatorii au început deja pregătirile pentru cea de-a doua ediție și promit să aducă un amestec perfect de genuri muzicale, activități montane și divertisment pe pârtiile stațiunii.

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori de muzică, distracție și munte în timpul celor trei zile de spectacole și concerte live în Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera pe scenele de la baza pârtiilor și în locațiile apres-ski partenere.
În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o varietate de genuri muzicale, de la muzică electronică la folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

Primele bilete pentru festivalul Massif vor fi puse în vânzare pe 21 noiembrie 2023. Toți fanii pot achiziționa bilete la un preț special înregistrându-se pe platformă și completând un formular. Cei care se înregistrează vor primi un voucher cadou pe care îl pot folosi pentru achiziționarea biletului de festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare