AFLĂ – Care sunt echipele mureșene aprobate în Liga 3 și tragerea la sorți a programului competițional

FOTBAL. Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat componența celor cinci serii din Liga a III-a, sezonul 2019-2020 – decizia a fost luată sub condiția menținerii deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF cu privire la CSM Satu Mare în toate căile de atac.

 

Din județul Mureș, în sezonul care începe în 24 august 2019 (când are loc prima etapă) vor activa în Liga a III-a doar două echipe: CSM Avântul Reghin (locul 6 în sezonul trecut) și CSM Târgu Mureș (promovată din Liga a IV-a). Ambele echipe au fost repartizate în seria a V-a, tragerea la sorți a programului competițional urmând să aibă loc luni, 12 august, ora 15.00, la sediul FRF.

 

În seria a V-a a Ligii a III-a au fost aprobate de FRF următoarele echipe: ACS Industria Galda, AFC Unirea 1924, CS Viitorul Șelimbăr, CS Luceafărul Oradea, CS Sânmartin, SCM Zalău, ACS Sticla Arieșul Turda, FC CFR 1907 Cluj SA 2, FC Unirea Dej, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, CSM Avântul Reghin, CSM Târgu Mureș, ACS Unu Fotbal Club Gloria, AFC Odorheiu Secuiesc, ACS Fotbal Comuna Recea, CS Minaur Baia Mare.

 

Ultima din tur și din acest an va avea loc pe 30 noiembrie 2019, urmând ca returul Ligii a III-a să se reia în 7 martie 2020.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare