AirConnect și-a început zborurile regulate

TRAVEL. Cea mai nouă companie aeriană românească, AirConnect, a început să opereze zboruri regulate începând de ieri. Acestea vor fi atât interne, din București, spre Baia Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș, dar și externe, din București și Cluj, spre Budapesta.

Din luna iunie, vor fi operate noi rute estivale în țară și în străinătate.

“Ne-am propus să devenim prima opțiune de zbor pentru pasagerii din sud-estul Europei, iar astăzi am făcut un prim pas în această direcție. Ne bucurăm că putem oferi românilor o conexiune la prețuri avantajoase, sigură, rapidă și confortabilă între Capitală și unele dintre cele mai mari orașe din țară. Lucrăm activ la diversificarea rutelor. În trei luni vom opera noi zboruri, în special pentru sezonul estival. Cel mai probabil, din toamnă, vom extinde atât lista de destinații interne, cât și externe”, a declarat Tudor Constantinescu, director general AirConnect.

Tudor Constantinescu a fost unul dintre cei care au înființat compania Blue Air – Airline Management Solutions, care a preluat, în schimbul a 6 milioane de lei, brandul și activitatea Blue Air, primind și licența de transport aerian. În 2019, el și Luciana Păunescu și-au vândut acțiunile, iar în mai 2021, împreună cu alți patru investitori privați, Tudor Constantinescu a înființat AirConnect, o companie care operează zboruri interne către orașe neservite din România, dar și chartere către destinații precum Grecia, Turcia, Bulgaria și Muntenegru.

Zborurile de vară, operate începând cu luna iunie, vor fi între București și Dubrovnik și între Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara.

Flota AirConnect include două aeronave ATR 72-600, cu o configurație de 68 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare