AJOFM – Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți, 27 octombrie 2023

RESURSE UMANE. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş va organiza BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru absolvenți, în data de 27 octombrie 2023, începând cu ora 9,00, în următoarele locaţii:

– Tg. Mureş, la Sala Polivalentă, din Aleea Parcul Sportivilor, nr. 1;
– Reghin, la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 14;
– Târnăveni, la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 30 et. III;
– Sighișoara, la sediul punctului de lucru, str. Dumbravei, nr. 2;
– Luduș, la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 43;
– Sovata, la sediul punctului de lucru, str. Trandafirilor, nr. 25.

La acest evenimet și-au anunțat participarea până la această dată 49 agenți economici mureşeni care vor pune la dispoziție 407 locuri de muncă, (Tg. Mureş – 196; Reghin – 103; Târnăveni – 54; Sighișoara – 29, Luduș – 22; Sovata – 3), din care 59 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Meseriile oferite de angajatorii mureșeni sunt: laborant chimist, infirmieră, operator la mașini cu comandă numerică (operator cnc), confecționer asamblor textile, operator chimist, muncitor necalificat în industria confecțiilor, ospătar, bucătar, lucrător comercial, sudor, tâmplar, lăcătuș mecanic, tinichigiu auto, electrician, agent de vânzări, manipulant mărfuri, femeie de serviciu, ambalator manual etc, iar pentru persoane cu studii superioare: inginer sisteme termo energetice, inginer tehnologist în producție, inginer automatist, inginer chimist, manager proiect, specialist reglementări/cărți de identitate vehicule/verificări tehnice/ înmatriculare/ inspecții tehnice/ omologări oficiale etc.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, având drept obiectiv creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se vor întâlni în mod direct cu angajatorii și vor lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri de muncă vacante.

Acțiunea urmărește informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forței de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare