AJUTĂ ȘI TU! Direcționează 3,5% din impozitul pe salariu plătit anul trecut pentru secția de terapie intensivă neonatală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

MEDICAL. România are cea mai ridicată rată de mortalitate infantilă (copii mai mici de 1 an) din UE. Cu sprijinul tău, putem ajuta la reducerea acestei mortalități!

Construim la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o secție de terapie intensivă neonatală nouă: mai mare și mai performantă.

Nou-născuți în stare critică veniți din nordul, vestul și centrul țării vor fi tratați în această secție. Tot aici vor fi îngrijiți și nou-născuții cu malformații cardiace din toată țara care urmează să fie operați pe inimă la Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș.

Nu te costă nimic să ajuți și tu!
Direcționează 3,5% din impozitul pe salariu plătit anul trecut, completând formularul pe link-ul de mai jos și împreună vom salva vieți!
Formularul poate fi semnat pe ecran și ajunge direct la noi. Nu e nevoie de nimic altceva!

https://redirectioneaza.ro/asociatia-cristi-vasiliu

Mai multe despre noua Secție de Terapie intensivă nou-născuți a SCJU Târgu Mureș poți citi în scurta prezentare de pe link-ul de mai jos:

http://nounascutimures.ro/PrezentareNouNascutiMures.pdf?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=TEST+%2F+Cel+mai+mare+proiect+de+terapie+intensivă+nou-născuți+din+Transilvania+caută+sponsori%21&sender_ctype=email&sender_campaign=aAALgP&sender_customer=mw1YN1p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare